Aguadeoro Olijfolie

Fruitig, fijnkruidig en aromatisch, zo wordt de Aguadeoro olijfolie omschreven die wij hebben geïmporteerd vanuit de valleien van de Reo Ebro. Er wordt zelfs gepraat over een van de beste olijfolies ter wereld. Eeuwenoude olijfbomen vinden hier de meest ideale groeiomstandigheden en de olijven worden nog op de traditionele manier geteeld. Dit betekent zonder chemische middelen, natuurlijk en liefdevol handgemaakt, zoals de natuur het bedoeld heeft.
Er is een enorme verscheidenheid aan soorten in de olijfgaarde. Er komen ontzettend veel levende wezens voor, waardoor het fruit levendiger wordt ,en uiteindelijk het product. 

Olijfolie is hartstikke gezond en een van de meest voedzame voedingsmiddelen. Daarom worden de heilzame effecten er van te koste van alles behouden. Er wordt alleen met natuurlijke middelen en methoden geteeld. Bij het verwerken is de kwaliteit van de van de olijfvrucht enorm belangrijk, waardoor er maar één soort van het meest verse fruit gebruikt wordt. 

De olijfolie is koudgeperst, extra vierge en erg aromatisch. ​De olijfolie wordt getest in een laboratorium en daarom komt deze van één van de weinige fabrikanten die de kwaliteit van extra vergine olijfolie kunnen garanderen. 

Wilt u meer weten over de fabrikant van onze olijfolie? Klik hier

Design by Mell Marketing

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram